Alicante

Buy villa, apartment in Costa Blanca

Alicante is de hoofdstad van de gelijknamige provincie Alicante, onderdeel van de autonome regio Valenciaanse Gemeenschap. De stad ligt aan de kust van de Middellandse Zee en is met een bevolking van 330.000 de tweede stad van de Valenciaanse Gemeenschap en de elfde van Spanje. De stad vormt het centrum van de regio staat bekend om zijn gezellige straatjes, de palmboompromenade, het kasteel van Santa Barbara en de heerlijke stranden.

Aan het einde van de vorige eeuw werd er intensief gebouwd in Alicante. Woningen in de stad waren erg gewild en stadsuitbreiding heeft leefbaarheidskwesties zeer relevant gemaakt. De hantering van moderne milieunormen en bouwvoorschriften betekende een enorme verbetering van de kwaliteit van leven in de stad. De constante aanwezigheid van toerisme in Alicante zorgt voor welvaart, zelfs onder economisch moeilijke omstandigheden. Om die reden is vastgoed in Alicante nog steeds erg in trek.

Alicante – Hoogwaardige kwaliteit van leven

  • Een mild, Mediterraan klimaat met een gemiddelde jaartemperatuur van 18 graden Celsius
  • Mooie winkels, boetieks, restaurants, moderne supermarkten en traditionele lokale markten
  • Tal van festivals, beurzen, concerten en andere evenementen
  • Woningen in Alicante zijn betaalbaar in vergelijking met veel andere steden. Of u opzoek bent naar een appartement met zeezicht, een betaalbare tussenwoning, of een exclusieve villa, een woning in Alicante vaak tientallen procenten goedkoper dan een vergelijkbare woning in Nederland of België. Maar ook ten opzichte van andere steden aan de Spaanse kust, zoals Valencia en Barcelona, zijn de prijzen in Alicante aangenaam.

    Een woning in Alicante behaalt een uitstekend rendement wanneer u besluit het te verhuren. U kunt uw woning tijdelijk voor vakantieverhuur aanbieden. Door de centrale ligging en het uitstekende klimaat is Alicante in trek bij toeristen en huurders. Met de Premium Verhuurservice van Fidalsa International Group behaalt u tot 7% rendement op uw investering, zonder omkijken. Tevens kunnen wij een woning voor lange termijn verhuren.

    Fidalsa International Group heeft vele jaren ervaring in de vastgoedmarkt van Alicante. U kunt bij ons terecht voor het kopen, huren of verkopen van alle soorten onroerend goed. Wij zijn gespecialiseerd in de aan- en verkoop van villa´s en appartementen in Alicante stad en de omliggende regio. Daarnaast hebbben wij een gespecialiseerd team voor de verhuur van woningen. Fidalsa international Group staat garant voor een persoonlijke aanpak en hoge mate van service.

    Neem contact op met Fidalsa International Group voor een vrijblijvend gesprek met uw Nedelandstalige adviseur.