KOOP UW WONING MET Fidalsa International Group

Eenvoudig en zonder zorgen een huis aankopen in Spanje doet u met Fidalsa International Group. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak en deskundig advies. U wordt vanaf het eerste contact bijgestaan door uw persoonlijke Nederlandstalige adviseur. Wij gaan met u in gesprek over uw wensen en gaan voor u opzoek naar het perfecte huis. Wij verzorgen uw verblijf in Spanje zodat u woningen kunt bezichtigen. Wij begeleiden u tijdens het proces van aankoop tot en met de sleuteloverdracht. En ook daarna kunt u gebruikmaken van onze deskundigheid.

Fidalsa International Group beschikt over een ruim aanbod van nieuwbouwwoningen en bestaande woningen. Door ons uitgebreide netwerk met projectontwikkelaars weten wij welke woningen in de regio Costa Blanca nieuwgebouwd worden. Bij veel nieuwbouwwoningen heeft u zelf inspraak op de indeling en afwerking van uw toekomstige woning. Zo kunt u vaak kiezen hoeveel kamers u wilt, waar de keuken wordt geplaatst of welke tegels worden gebruikt. Wij hebben strategische samenwerkingen met door ons geselecteerde projectontwikkelaars en juristen, waardoor het kopen van een nieuwbouwwoning zeer betrouwbaar is.

Bestaande woningen in ons aanbod zijn speciaal geselecteerd. Indien nodig heeft de woning een renovatie of metamorfose ondergaan voordat deze wordt toegevoegd aan ons aanbod. Uw Nederlandstalige makelaar selecteert de beste woningen uit ons aanbod op basis van uw wensen. Zit de perfecte woning er niet tussen? Dan maken wij gebruik van ons netwerk van partnermakelaars in de regio om uw tweede huis in Spanje te vinden.

Laat uw woning geld opbrengen met de Premium Verhuurservice van Fidalsa International Group. Omdat u uw woning in Spanje graag betaalbaar maakt, of omdat u graag investeert in de toekomst, met de Premium Verhuurservice kunt u tot 7% jaarlijks rendement verwachten. Met deze unieke service bepaalt u zelf wanneer de woning wordt verhuurd, en laat u de rest over Fidalsa International Group.

Een huis kopen in Spanje doet u met juridisch advies. Een juridisch adviseur helpt u met een Spaans Burgerservicenummer (NIE-nummer) aanvragen, uw bankzaken in Spanje regelen, juridische stukken beoordelen, kadastraal onderzoek doen, et cetera. Fidalsa International Group werkt samen met diverse juristen en advocaten, die veel zaken voor u uit handen nemen. Wilt u uw eigen juridisch adviseur? Wij brengen u graag in contact.

Vertrouw op Fidalsa International Group met het kopen van uw huis in Spanje. Maak nu een afspraak met uw persoonlijke Nederlandstalige adviseur voor een vrijblijvend gesprek.

Huizen in Spanje, verkoop en verhuur

Kantoor in Alicante
Kantoor in Torrevieja