HUUR UW WONING MET Fidalsa International Group

Beleef een onvergetelijke vakantie met een verblijf in een van de luxe villa´s of appartementen van Fidalsa International Group. Het Mediterrane klimaat met vele zonuren en weinig neerslag maakt de Costa Blanca de ideale vakantiebestemming. Prachtige stranden aan de azuurblauwe zee, flamingo´s in de roze zoutmeren, golfen op een award-winning golfbaan, verse paella in een gezellig Spaans restaurant, beleef het met een luxe vakantiewoning van Fidalsa International Group. Kijk op onze verhuurwebsite voor het actuele aanbod.

U bent opzoek naar een huis in Spanje en wilt graag bezichtigingen plannen. Fidalsa International Group maakt het u gemakkelijk. Wij bieden een vergelijkbare woning voor uw verblijf in Spanje, tegen een scherp tarief. Zo ervaart u de luxe van een woning in Spanje, aansluitend bij uw wensen, terwijl u zich verdiept in uw selectie van huizen. Informeer bij uw Nederlandstalige adviseur naar de mogelijkheden.

Fidalsa International Group heeft een uitgebreid aanbod huurwoningen voor lange termijn, tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Bent u van plan naar Spanje te verhuizen? Overweeg dan om eerst een huurwoning te betrekken. Klik hier voor het actuele aanbod.

Maak nu een afspraak met uw persoonlijke Nederlandstalige adviseur voor een vrijblijvend gesprek.

Huizen in Spanje, verkoop en verhuur

Kantoor in Alicante
Kantoor in Torrevieja