INVESTEER IN SPANJE MET FIDALSA INTERNATIONAL GROUP

Investeren met hoog rendement op Spaanse huizenmarkt is aantrekkelijk. Met de Premium Verhuurservice van Fidalsa International Group kunt u rekenen op een jaarlijks rendement tot 7%, zonder omkijken. De Spaanse markt is in beweging en slim investeren levert in de toekomst extra rendement op. Fidalsa International Group weet waar de kansen liggen, en waar de valkuilen liggen. Dankzij jarenlange ervaring in de Spaanse markt, een team van professionals en een uitgebreid netwerk kunnen wij advies op maat geven.

Fidalsa International Group maakt een tweede huis in Spanje kopen financieel aantrekkelijk met de Premium Verhuurservice. Indien u een investering met hoog rendement zoekt, of graag extra inkomsten uit uw tweede woning haalt, wij nemen u graag moeite uit handen. Ons team van professionals specialiseert zich in het verhuren van uw luxe villa, appartement of bungalow aan hoogwaardige gasten uit heel Europa. Wij verzorgen professionele marketing, inclusief foto´s en advertenties op onze eigen website en grote platforms. Alle operationele zaken zoals schoonmaak, klein onderhoud en sleuteloverdracht worden u uit handen genomen. En uiteraard zijn wij het aanspreekpunt voor uw gasten. Kijk hier voor ons aanbod van vakantiewoningen. De Premium Verhuurservice van Fidalsa International Group, alle voordelen op een rij:

 • Professionele Marketing
 • Optimaal Rendement
 • Onderhoudsservice
 • Schoonmaakservice
 • Sleuteloverdrachtsservice
 • Zelf bepalen wanneer u verhuurt

  Het voordeel van investeren in de Costa Blanca: u heeft een prachtig vakantieadres op een premium locatie ter beschikking heeft voor uzelf, familie of vrienden. Maak nu een afspraak met uw persoonlijke Nederlandstalige adviseur voor een vrijblijvend gesprek.

 • Huizen in Spanje, verkoop en verhuur

  Kantoor in Alicante
  Kantoor in Torrevieja